30.03.2013

Android için 10 şaka uygulaması!

Android için 10 şaka uygulaması!

Arkadaşlarınızı Android'li cebinizle şaşırtmak istiyorsanız, bu uygulamalar tam size göre!

Şimdiye kadar belki de hiç dikkat etmediniz, ancak Google Play'de şakaya yönelik birçok uygulama bulunuyor. 1 Nisan'ın yaklaştığı şu günlerde arkadaşlarınızla biraz eğlenmek istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz şu uygulamalara bir göz atmanızı öneriyoruz.

Audio Blaster Prank (ücretsiz)

Audio Blaster, cihazınızdan kimsenin duymayı sevmeyeceği tiz, garip bir ses çıkarıyor. Ses oldukça rahatsız edici, ancak biraz eğlenmek istiyorsanız tam da size göre olabilir.

Whoopee Cushion Pro (0.99 dolar)

Şaka minderini telefonunuza taşıyan bu uygulama, telefonunuzu bir odada bıraktığınızda, herhangi bir hareket olduğunda otomatik olarak devreye girebiliyor ve bir "yellenme sesi" çıkarıyor.

Crack Your Screen (ücretsiz)

Telefonumuzun Gorilla Glass'lı ekranını kırmak, her ne kadar güç olsa da korkulu rüyalarımız arasında. Ancak cihazınızın ekranının kırıldığını başkalarına yutturmanız mümün olabilir. Uygulamayı açmanız ve çeşitli "ekran çatlakları" arasından bir tanesini seçmeniz yeterli.
Fake Call and SMS (ücretsiz)

Bazen sıkışıp kaldığınız bir ortamdan çıkabilmek için sahte bir aramaya ihtiyacınız olabilir. Sadece telefonunuza bakarak kendinizi kurtarmanız zor, ancak bu uygulama sayesinde arkadaşlarınızdan birinin sizi aradığı hissini uyandırabilirsiniz.

Pranks Timebomb (ücretsiz)

Pranks Timebomb'un kullanımı oldukça basit. Bir süre ayarlıyorsunuz ve süre bittiğinde çıkacak sesi seçiyorsunuz. Seçebileceğiniz sesler arasında bir binanın yıkılma sesi, hava bombası ve patlayıcı sesleri var.

Ghost Cam: Spirit Photography (ücretsiz)

Pratik şakalar, bazen arkadaşlarınızı yerinden zıplatmakta yeterli olmayabilir. Ancak Ghost Cam: Spirit Photography ile fotoğraflarınıza hayaletler ekleyerek işleri çok daha korkunç hale getirebilirsiniz.

Animal Translator (ücretsiz)

Uygulamayı çalıştırın, kedinizi veya köpeğinizi ona dinletin. Artık evcil hayvanınızın size ne demek istediğini biliyorsunuz.
Prank and Record (ücretsiz)

Masum bir fark bulma oyunu gibi görünen bu uygulama, arkadaşınız tam oyuna daldığı sırada korkunç bir yüz göstererek onu şok ediyor. Dahası uygulama, arkadaşınızın verdiği tepkiyi de kaydediyor.

Advanced Lie Detector (ücretsiz)

Advanced Lie Detector ile arkadaşınızın söylediklerinin yalan olup olmadığını anlayabilirsiniz. Ancak uygulamanın size doğruyu söyleyip söylemediğini anlamanızın pratik bir yolu yok.

Fatbooth (ücretsiz)

Arkadaşlarınızı eğlendirmenin en iyi yollarından bir tanesi de, onların yüzlerini sanal ortamda biraz değiştirerek şişmanlaştırmak.



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Haberdar OL !

Bizimle İletişime Geç !

Email us: yildirimirfan@hotmail.com.tr

Email us: info@irfanyildirim.com

Blog Yazarımız