3.03.2015

İşte Karşınızda iPhone 7'nin Muhtemel Özellikleri!

İşte Karşınızda iPhone 7'nin Muhtemel Özellikleri!

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi cihazların satış rekoru kırmasından sonra gözler iPhone 7'ye çevrilmiş durumda. Cupertinolu teknoloji devi Apple, LG, HTC, Samsung ve Sony gibi rakip firmaların üstün özelliklerini sunan amiral gemisi modellerine karşın iPhone 7 ile üstün özelliklerle de etkileyici bir cihaz sunmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 





Safir Kristal Cam Ekran
Cihazın safir kristal cam ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ancak birçok iPhone kullanıcısı bunu iPhone 6 modelinde kristal cam ekran kullanılmadığı için kolay çizildiğini dile getiriyor. 2 yıl önce Apple firmasının safir cam üreten şirket ile anlaştıkları söylentileri vardı. Belki Apple bu kez iPhone 7 için safir kristal cam kullanabilir. 



Kablosuz Sarj Özelliği 
Android işletim sistemli Android cihazlarında kablosuz sarj özelliğini görüyoruz. Hatta Samsung'un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6'da yer alacak.. iPhone 7 cihazında da kablosuz sarj özelliğini görebiliriz. 



Geliştirilmiş Pil Ömrü 
Android işletim sistemli cihazlarda pil ömrü her geçen gün yeni modellerde artıyor. Buna rağmen iPhone cihazları ne yazık ki kullanıcılarını hüsrana uğratıyor. iPhone 7 cihazında daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı planlıyor. 


Su Geçirmez Özelliği
Gerçi iPhone cihazlarında buharlaşma nedeniyle cihazın bozulmasına daha önce şahit olmadım. Ama Android cihazların banyo buharında yada mutfakta buharlaşmadan etkilendiği için zamanla bozulduğuna şahit oldum. iPhone 7 cihazının dış gövdesi su geçirmez yapıda olabilir. Eğer söylentiler doğruysa sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olabilir. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.. 

Force Dokunmatik Ekran
iPhone 7 cihazında Touch dokunmatik ekran teknolojinin yanısıra sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneği olabilir. Özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanıp hafif bir basma hareketi sonucuyla arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili olarak kontrollere anında erişim sağlamak mümkün olacak.. 


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Haberdar OL !

Bizimle İletişime Geç !

Email us: yildirimirfan@hotmail.com.tr

Email us: info@irfanyildirim.com

Blog Yazarımız