26.02.2015

41 MP Kamerayla Geliyor!

41 MP Kamerayla Geliyor!


Meizu'nun çıkarması beklenen MX5 kamerasıyla tüm telefonlara kafa tutmaya geliyor!  




Mizu'nun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi telefonu MX5 hakkında ilk bilgiler geldi. Çin menşeli cihazın 41 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı yönündeki bilgilerden anlayacağımız üzere cihaz Nokia'ya rakip olmak istiyor. Bildiğiniz üzere daha önce Nokia Lumia 1020 ve 808 PruView modellerinde 41 MP'lik sensörler kullanmıştı. 

Fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılara hitap etmeyi amaçlayan cihaz hakkında Uzak Doğu'dan gelen diğer haberler ise donanımları hakkındaa. MediaTek cephesinden 64-bit 8 çekirdekli MT6495 işlemcisinin yer alacağı söylenen cihazın 1.600 x 2.560 çözünürlüklü ekranın büyüklüğü ise 5 buçuk inç. 

41 MP'lik kameraya sahip olması beklenen cihazın 1080p'de 480fps hızında video kaydedilmesi bekleniyor. 4 GB RAM'i ile üst düzey bir cihaz olarak piyasaya sunulması beklenen cihaz hakkında söylenen bilgiler bunlardan ibaret olduğundan dolayı Meizu MX5 cihazının net özellikleri hakkında tam birşeyler söylemek mümkün değil.. 

Meizu MX4 cihazının fiyatı ise 1000 liradan ülkemizde satışa çıkmış ancak ülkemizde fazla bir ilgi görmemişti. Bakalım Meizu MX5 ülkemizde bu kez ilgi görebilecek mi? Hep birlikte bunu zamanla öğreneceğiz. Peki siz Meizu MX5 cihazının muhtemel özelliklerini nasıl değerlendiriyorsunuz? 




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Haberdar OL !

Bizimle İletişime Geç !

Email us: yildirimirfan@hotmail.com.tr

Email us: info@irfanyildirim.com

Blog Yazarımız