26.02.2015

Türkiye İçin 4K Belgeseller Hazır!

Türkiye İçin 4K Belgeseller Hazır!


LG geçtiğimiz aylarda 4K televizyonlarını resmi olarak tanıtmıştı. Bu durumda tanıtımının bir parçası. LG Electronic Türkiye ve Digiturk iş birliğiyle hazırlanan 4K kalitesindeki görüntü kalitesine sahip muhteşem belgeseller Türkiye'nin tarihini, kültürünü ve turistik yerlerini konu alıyor. 

Türkiye'nin ilk 4K yani 3840x2160 çözünürlüklü belgeselleri hazır. Toplamda 10 farklı belgeselden oluşan seride Türkiye'nin ön plana çıkan yerleri konu edinmiş. Başta İstanbul olmak üzere Mardin, Pamukkale, Ayasofya, Lale, Bodrum, Cunda, Yedigöller, Alanya ve Zeugma konu alınmış. HD TV kullanıcıları bu seriden herhangi bir belgeseli izleyerek şimdiye kadar görülmemiş netlikte muhtelem görüntüler eşliğinde eşsiz bir yolculuğa çıkacak.. 

Bu konuyla ilgili LC'nin Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho  “LG Electronics olarak yarattığımız ileri teknolojili inovatif ürünlerle tüm kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşamlarına keyif katmak en önemli amaçlarımız arasında yer alıyor. Bu düşünce ışığında kullanıcılarımıza en üstün teknolojiyi sunmanın yanında bu teknolojiyi en keyifli şekilde kullanabilecekleri içeriklerin üretilmesinde de desteğimizi her zaman sürdürüyoruz. Digiturk ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile tüm kullanıcılarımız LG kalitesini en üst seviyede deneyimleyebilecekler” sözlerini dile getirdi. Peki sizde 4K televizyonlarında bu deneyimi yaşamak ister miydiniz? 

Kaynak: Veteknoloji

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Haberdar OL !

Bizimle İletişime Geç !

Email us: yildirimirfan@hotmail.com.tr

Email us: info@irfanyildirim.com

Blog Yazarımız